Svogūnai, paprika, marinuoti agurkėliai, kebabų mėsa, pomidorai, sūris, padažas
* Įdomu: Besisukantis kebabas yra naujausia kebabų rūšis, Turkijoje išrasta XIX a. jai panaudotas automatiškai besisukantis iešmas, prie kurio lipdomi vis nauji mėsos gabalai, kepantys ant žarijų. Iškepusi mėsa nupjaustoma plonais gabaliukais ir patiekiama perpjautoje duonoje, su daržovėmis ir padažu, įvyniota į lavašą ar kitaip.
Kebabų mėsa, daržovės, bulvytės "Fry" (padažą galime įpilti į atskirą indelį)
* Įdomu: Besisukantis kebabas yra naujausia kebabų rūšis, Turkijoje išrasta XIX a. jai panaudotas automatiškai besisukantis iešmas, prie kurio lipdomi vis nauji mėsos gabalai, kepantys ant žarijų. Iškepusi mėsa nupjaustoma plonais gabaliukais ir patiekiama perpjautoje duonoje, su daržovėmis ir padažu, įvyniota į lavašą ar kitaip.
Kebabų mėsa, daržovės, padažas (pasirinktinai pikantiškas, aštrus arba česnakinis)
* Įdomu: Istoriškai kebabai paplito ne tik Islamo, bet ir kitose pasaulio virtuvėse: Indijos virtuvėse, Balkanų virtuvėse, Indonezijos virtuvėje. XX a. II pusėje kai kurios kebabų rūšys (pvz., doner kebabas) paplito visame pasaulyje kaip greito maisto virtuvės dalis.
Kebabų mėsa (vištiena), daržovės, bulvytės "Fry" (du padažai pasirinktinai: česnakinis, pikantiškas, aštrus)
* Įdomu: Šis patiekalas sukurtas draugų kompanijai, mėgstančiai kartu pavalgyti. Nuostabu dalintis su draugu :) Skanaus.